Wie ben ik?

Creatief, ondernemend, open en met een hart voor kinderen.

Ik ben Annelieke Mak. Omdat ik de stem van het kind zo belangrijk vind, werk ik met enorm veel passie en plezier in het onderwijs. Daarnaast begeleid ik leerkrachten, ouders en kinderen in mijn praktijk Lev-coaching.

In mijn vak voel ik vaak de verwondering bij kinderen, maar ook de blokkades in hun sociaal-emotionele beleving. Dit gaf me een enorme motivatie om me hier verder in te verdiepen en ontwikkelen rondom het kind van NU. Ik vind het belangrijk dat kinderen de balans in zichzelf vinden, zodat ze vanuit hun hart en volle potentie kunnen leven.

Rijkdom

Ook ben ik trotse moeder van drie kinderen in de puberleeftijd. Het voelt als een enorme rijkdom om ze, samen met mijn man, te begeleiden, ieder op zijn eigen pad. Mijn kinderen hadden ook zo hun tegenslagen, net als wij als ouders. Dankbaar kijk ik terug op een tijd waarin ik bewust thuis ben geweest, toen mijn kinderen nog jong waren. 

Verbinding tussen ouder en kind

In die tijd ben ik mij verder gaan scholen. Mijn kinderen gaven mij vanuit hun belevingswereld de inspiratie om die richting op te gaan. Hierdoor kreeg ik de kans om te ontdekken dat er veel meer mogelijk is rondom het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. En dat die mogelijkheden op hele andere niveaus liggen, dan het systeem waarin we leven ons aanreikt. 

In 2012 heb ik mijn Post HBO Holistische GezinsTherapie volgens de Reversie Methode® opleiding behaald om, vanuit een holistische kijk, verbinding te maken tussen ouder en kind. Nieuwsgierig naar wat het kind jou te vertellen heeft vanuit de onderstroom dat in het zichtbare gedrag vragen opwekt. Daarnaast heb ik verschillende interessante technieken geleerd, zoals: intuïtieve coaching, systemisch werken (individueel en binnen het onderwijs), EFT, healings, reading, Reiki, kindermassage in de klas en aantal trainingen rondom beelddenkende kinderen.

Post HBO opleiding Jeugd Breincoach; begeleiding van kinderen en jeugd bij de ontwikkeling van de executieve functies. Begeleiden van kinderen met diagnoses hoogbegaafdheid, ADHD, ADD, ASS en dyslexie.

Daarnaast geef ik training Traumasensitief opvoeden en lesgeven, executieve functies.

Verbinding met het hart

Lev betekent ‘de verbinding met het hart’. Ik vind het belangrijk om de balans in onszelf te vinden, door vanuit ons hart te leven. We zijn een voorbeeld voor onze kinderen en kunnen op die manier de wereld verzachten.

Heb jij het Lev om een kijkje in je hart te nemen? Ik help je graag! Neem contact met mij op en we gaan samen aan de slag!